HANS EN GRIETJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2810 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hans en Grietje. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 22:32 Alles was weer prima
29 nov 2022 om 21:22 Fanta niet gekregen
29 nov 2022 om 21:04 Bezorging duurde enorm lang, en dan krijg je eindelijk je eten is de patat al aardig koud en slap. Is je kroket uit elkaar geklapt en je snacks niet meer warm. De laatste tijd vind ik persoonlijk Hans & Grietje enorm achteruit gegaan jammer genoeg.
28 nov 2022 om 10:22 zeer goed!
27 nov 2022 om 20:50 Altijd lekker!
27 nov 2022 om 19:37 Prima en lekker hadden 2 menu's besteld en voor we zelf in de gaten hadden dat de slaatjes vergeten waren werden ze al nabezorgd
25 nov 2022 om 8:15 Nu voor de derde keer slappe patat, kip niet knapperig. Zo zonde want in het verleden altijd graag besteld met goed eten. Misschien te druk? Geen idee, maar in ieder geval voor ons voorlopig even niet meer bij deze zaak.
15 nov 2022 om 20:52 Goedendag Zeer slechte ervaring met het eten de mee bestelde loempia was zeer vochtig niet goed gefrituurd maar smaakte meer naar kippensoep helaas voor mij kwam 's nachts de loempia onvrijwillig mijn lichaam uit. Voor mij geen Hans en Grietje meer
12 nov 2022 om 9:35 Patat was slap,rauw,koud en dus slecht gebakken. Kunnen cafetaria tegenwoordig geen patat meer bakken?
8 nov 2022 om 21:02 Eten was een uur te vroeg De satesaus glibberde van de olie En de nasi schijf was heel erg droog Aan alles zat ook weinig smaak
7 nov 2022 om 10:54 Alles netjes en gescheiden ingepakt, nog goed warm na bezorging en erg lekker. Verse huisgemaakte loempia is een aanrader
6 nov 2022 om 23:32 Eten niet heel warm Weinig pinda sauce